Inici Qui som? Notícies Contacta'ns Documents Participa
 eixam.png  
 muntada.png  
 ojt.jpg  

 

 xnej4.jpgTROBA LA TEVA

OFICINA

MÉS PROPERA                                

logoupec_rgb_estandar.jpg

 

 

 banner_no_claudiquis.jpg

 

 

 

 

Login Form






Contrasenya perduda?

subscriure's

banner_bo.jpg
   
banner_bo_union.jpg oferta.jpg  
ABDICACIÓ DEL REI PDF Imprimir Correu
dilluns, 02 juny de 2014

DEMANEM APROFITAR LA TRANSFORMACIÓ I LA MADURESA DE LA SOCIETAT PER REPLANTEJAR EL MODEL D’ESTAT

 

 

Defensem la tercera República, que reconegui també la singularitat del poble de Catalunya i el dret de les catalanes i els catalans a decidir el seu futur.

L'Avalot - Joves de la UGT de Catalunya celebrem l'abdicació del rei Joan Carles I i considerem que cal aprofitar el moment per posar sobre la taula si aquest és el model d’Estat que volem mantenir, a la vegada que fem una crida a aprofitar la transformació i la maduresa de la societat per aixecar la tercera República, que reconegui també la singularitat del poble de Catalunya i el dret de les catalanes i els catalans a decidir el seu futur.

Per a l’Avalot, la monarquia s'ha aprofitat del darrer desig del dictador Francisco Franco, que va designar Joan Carles de Borbó com a cap d'Estat sense passar  per la fiscalització de la ciutadania a les urnes, que és on es guanya la legitimitat democràtica. A més, considerem que els casos de corrupció i els escàndols que han afectat la Casa Reial, a més del cost que té per a les finances públiques el manteniment d'aquesta institució arcaica, han provocat que a mesura que la monarquia s'allunyava dels problemes de la societat, una gran part de la ciutadania deixés de sentir respecte i representativitat per la família reial.

Des de l’AVALOT critiquem que, més enllà de paraules per aconseguir el titular, en moltes ocasions tacades d'un cert cinisme, la Casa Reial no hagi fet cap gest per aturar la fuga de jove talent a l'estranger, la destrucció de llocs de treball o la sagnia dels desnonaments. És molt fàcil dir que es pateix però gaudir de desenes de propietats, sous vitalicis desorbitats i totes les despeses pagades, mentre al nostre país moltes famílies no poden menjar.

L’Avalot també lamentem que es puguin modificar lleis d'urgència per fer la transició de Joan Carles a Felip, però no per prohibir els ERO massius i injustificats o els desnonaments per part dels bancs.

L’Avalot recolzem les convocatòries de concentracions sorgides de la societat catalana per a aquest vespre a Barcelona i d’altres ciutats de Catalunya.

 

referendum.jpg

 
Informe #jovesEU PDF Imprimir Correu
dimarts, 20 maig de 2014
Què és l'Informe #JovesEU?



Des de l'Avalot- Joves de la UGT de Catalunya volem promoure la participació del jovent a les eleccions europees del 25 de maig.És per això que hem elaborat un informe que reflecteix amb total objectivitat i de forma rigorosa i exhaustiva la fosca situació en la qual ens trobem el jovent català dintre de la Unió Europea.

Aquest informe ha estat presentat als i les diferents caps de llista dels principals partits, que es presenten a les eleccions europees, acompanyat amb una bateria de preguntes en matèria laboral-juvenil.

Part del nostre futur dependrà en gran mesura del resultat de les votacions del pròxim dia 25 de Maig i l'altra, com sempre, des de la lluita dels diferents moviments socials, plataformes i sobretot, de nosaltres, els sindicats de classe.


Construïm el nostre futur!!
Construïm l'Europa que volem!!


Afra Blanco Rodríguez
Portaveu Nacional de l'Avalot
 
1 de Maig 2014 PDF Imprimir Correu
dimarts, 29 abril de 2014

Bones companyes i companys

Com ja sabeu el dia #1deMaig tenim una cita al carrer per tal de treure pit i mostrar el nostre orgull de classe, el de classe treballadora.

La manifestació començarà a la Plaça Urquinaona, a les 12:00h del migdia.

Des de l'AVALOT, el vostre sindicat juvenil, fem una crida a la participació perquè el jovent d'aquest país tenim molt a dir.


Salut i força 

1 de Maig

 
LA NOVA LLEI CONTRA L'AVORTAMENT ÉS VIOLÈNCIA MASCLISTA INSTITUCIONAL! PDF Imprimir Correu
dimarts, 21 gener de 2014

El passat dia 20 de Decembre, el govern del PP va aprovar l’avantprojecte de Llei de Protecció de la Vida del Concebut i dels Drets de la Dona Embarassada.

Al 2010, després de molts anys de lluita, varem aconsseguir que l'avortament és reconegués com dret de la dona. Ara amb la nova llei del PP (amb el Ministre de Justícia al capdavant) retrocedim als anys de la dictadura! 

Amb aquesta llei és pràcticament impossible avortar, quedant els supòsits reduïts a dos: violació (les 12 primeres setmanes), i greu perill per a la vida o la salut psíquica de la dona (fins a les 22 setmanes). Els terminis perquè la dona pugui al·legar dany psicològic s'escurcen i els requisits augmenten en comparació a la llei de 1985, sent aquesta llei molt més restrictiva que la de llavors.

Ara són dos metges, que no podràn treballar en el centre en el qual es practiqui l'avortament, els que han de signar l'informe. Una vegada aconseguit, la dona rebrà informació per part de treballadors/es socials (no de metges) i haurà de reflexionar durant 7 dies. 

Desapareix el supòsit de malformació, malaltia incurable o anomalia fetal incompatible amb la vida, per tant, encara que sapiguem que el fetus morirà res més néixer, l’avortament serà delicte.

 
A més de creure's amb dret a decidir sobre el nostre cos, el govern del PP ha eliminat les ajudes a persones dependents, restem a l'espera que ens expliquin com ens podrem fer càrrec d'aquests fetus malalts o amb malformacions quan neixin.

Aquesta llei és l'única d'Europa que s'allunya de l'avortament segur i legal. Condemna a les dones amb poder adquisitiu, a viatjar a l'estranger (com en temps franquistes) per poder avortar en condicions segures. Les dones de classe treballadora, sense recursos per viatjar, restem condemnades a fer-ho de forma clandestina i sense les condicions sanitàries bàsiques garantides, posant en risc la nostra vida durant el procés. Una vegada més el govern feixista del PP crea desigualtat entre rics i pobres!

Des de l’Avalot creiem que aquesta llei vulnera els nostres drets fonamentals com a dones. Que només les dones tenim dret a decidir sobre el nostre cos. No estem disposades al fet que uns altres i la seva moral retrògrada (impulsada per l'església) ens imposin quan hem de parir. Considerem que aquesta llei és violència masclista institucional!

Li proposem al govern els passos a seguir en matèria de salut sexual i reproductiva: 

- Accés universal a mètodes anticonceptius, que al nostre entendre haurien de ser finançats pel govern.

- Educació sexual des de la pre-adolescència, de manera que, arribada la maduresa sexual, tots tinguem la informació necessària per decidir.

- Avortament lliure i gratuït! Com ja ha passat en altres països europeus, si es compleixen les dues premisses anteriors, el nombre d'embarassos no desitjats disminueix notablement.

ÀREA D'IGUALTAT AVALOT

 Pots descarregar la llei a aquest enllaç Llei Avortament

 

 
OPORTUNITAT DE TREBALL I FORMACIÓ A ALEMANYA IDEA PDF Imprimir Correu
dilluns, 16 desembre de 2013
Com ja sabeu a l’Avalot-Joves de la UGT de Catalunya treballem per a què el jovent català pugui inserir-se laboralment al nostre país sota unes condicions dignes i estables.
 
Tot i així la situació actual provoca que molts joves i moltes joves es vegin forçats a marxar per a poder desenvolupar el seu projecte de vida i, en moltes ocasions ho fan sense cap tipus garantia. És per això que al costat de l’Institut Idea (Institut Dual Espanya-Alemanya), el Departament de Treball i Ocupació i el SOC oferim l’oportunitat a tots ells i totes elles de formar-se a Alemanya amb un contracte laboral des del primer dia.
 
Els pròxims dies 20 i 23 de Desembre a l’espai de l’Union-Bar (Plaça Vázquez Montalban nº4) tindran lloc xerrades informatives a les 17:00h.
 
Contacte Avalot: 933046818.
 
Adjuntem la pàgina per a més informació www.institutodual.org .
 
Agrairíem que ens ajudéssiu a difondre la informació. Si has de marxar, fes-ho en condicions!
 
scan1.jpg
 
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 9 de 218
banner_libdub.jpg

lleida_banner.jpg

avalot_girona.jpg

catala.jpg
 
 
 

 banner_mobilitat.jpg

home contact search contact search