Inici Qui som? Notícies Contacta'ns Documents Participa
 eixam.png  
 muntada.png  
 ojt.jpg  

 

 xnej4.jpgTROBA LA TEVA

OFICINA

MÉS PROPERA                                

logoupec_rgb_estandar.jpg

 

 

 banner_no_claudiquis.jpg

 

 

 

 

Login Form


Contrasenya perduda?

subscriure's

banner_bo.jpg
   
banner_bo_union.jpg oferta.jpg  
ENSENYA LA LLENGUA!!! PDF Imprimir Correu
divendres, 08 juny de 2012

                                           Utilitza la llengua!

catala.jpg

 

 

L’Avalot-Joves de la UGT de Catalunya, impulsa el voluntariat lingüístic i posa a disposició el seu espai Union Bar Barcelona, al cor del Raval.

Hi ha possibilitat de trobar-hi parelles lingüístiques, fer intercanvis lingüístics, o bé formar part de grups de conversa i discussió!

 

 

 

1. TRIA LA TEVA OPCIÓ:

Parelles lingüístiques. Per a totes aquelles persones catalanoparlants que vulguin destinar una part del seu temps a conversar amb d’altres persones que tinguin un nivell inicial de català. D’aquesta manera, podran millorar-ne la fluïdesa i reforçar-ne l’aprenentatge oral.

Intercanvis lingüístics i grups de conversa i discussió. També hi ha la possibilitat de fer intercanvis lingüístics, de manera que, per exemple, un jove angloparlant pugui millorar el seu català i a la vegada ensenyar l’anglès. L’intercanvi en la pràctica d’idiomes es pot fer per parelles o bé formant grups de conversa i/o de discussió sobre les temàtiques que els participants vulguin abordar.


 2- CONTACTA AMB NOSALTRES!

 

Com m’hi puc apuntar? només cal que t’adrecis a l’Avalot, i expliquis quina llengua t’agradaria aprendre i/o ensenyar. Un dinamitzador de la campanya et posarà en contacte amb altres persones que encaixin amb les teves inquietuds lingüístiques.Podràs triar el teu horari i tindràs un espai intim i amé per trobar-te amb els companys/es.

Contacte: Aquest correu electrònic és protegit contra spam bots, necessiteu JavaScript habilitat per veure'l o trucant al 933046818

 

3. ALGUNS RECURSOS LÚDICS PER APRENDRE LA LLENGUA QUE PODREU UTILITZAR!!

 

  Voluntariat per la llengua

Programa que facilita que persones que habitualment parlen català es trobin amb persones que volen practicar- lo i conversin en un ambient real i distès. D’aquesta manera, les persones que es volen llançar a parlar català agafen seguretat i les que el parlen habitualment s’acostumen a no canviar de llengua innecessàriament.


 

Tria el teu rol. No juguis sol

Taller de sensibilització lingüística que, a través d’un joc de rol permet reflexionar sobre l’hàbit dels catalanoparlants de canviar de llengua davant d’interlocutors no catalanoparlants.


10 cites

  Sèrie de 13 capítols produïda conjuntament per la Direcció General de Política Lingüística i TV3, sobre el programa Voluntariat per la llengua, que mostra històries de convivència entre parelles lingüístiques.

www.gencat.cat/llengua/10cites


 

 No canviem de llengua...innecessàriament

 Són 6 gags que reprodueixen amb un to humorístic i divertit algunes situacions quotidianes en què els catalanoparlants canvien sistemàticament de llengua davant d’interlocutors que no són catalanoparlants però entenen el català i el volen practicar.

Aquest material ha estat elaborat per la Plataforma per la Llengua, la Fundació Vincle i Minoria Absoluta amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Vídeos: http://www20.gencat.cat/portal/site/Llengcat/menuitem.7146237d0006f0e7a129d410b0c0e1a0/?vgnextoid=54909fedab4a2310VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=54909fedab4a2310VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default

 

 Cinema en català

Informació sobre les pel·lícules en pantalla, les estrenes previstes, cicles de cinema en català...


 Tràilers: http://www.gencat.cat/llengua/descarrega/descarrega/index.htm#cinema)

 

I...pots consultar també el BLOC del Servei Lingüístic de la UGT de Catalunya clicant la imatge! 

catala.jpg

 

 

 

 

 

  Amb la col·laboració de      

logo_catala.jpg

 

 

 

 
< Anterior   Següent >
banner_libdub.jpg

lleida_banner.jpg

avalot_girona.jpg

catala.jpg
 
 
 

 banner_mobilitat.jpg

home contact search contact search