• PRECARIETAT JUVENIL

COM ENS ORGANITZEM?

ÒRGANS DE COORDINACIÓ

L’ASSEMBLEA NACIONAL

L’Assemblea Nacional és el màxim òrgan de l’AVALOT – Joves de la UGT de Catalunya. Aquest és un espai de participació, coneixença, creació, reflexió, debat i intercanvi entre les afiliades del sindicat.

L’Assembla es celebra cada tres anys, amb la finalitat de revisar, millorar i canviar conjuntament els dos documents que ens guien pel nostre dia a dia com a organització: la ponència ideològica  (com pensem) i la ponència organitzativa (com ens organitzem). Tanmateix, durant l’Assemblea Nacional escollim els membres que formaran la Permanent Nacional, la Coordinadora Nacional i els responsables de cada Àrea, és a dir, l’equip polític de l’Avalot pels propers 3 anys.

ASSEMBLEA DE GESTIÓ

L’Assemblea de gestió, que es porta a terme anualment, convoca a totes les afiliades amb tres mesos o més d’antiguitat. La finalitat de la mateixa és presentar i aprovar la gestió portada a terme des de la darrera Assemblea de Gestió o Nacional, així com presentar l’estat de comptes del darrer any i aprovar el pressupost per l’any vinent.

LA COORDINADORA NACIONAL

La Coordinadora Nacional és l’òrgan de direcció de l’Avalot i la representa tant interna com externament. La missió de la Coordinadora Nacional és complir i fer el seguiment de les decisions, línies de treball i acords que es prenguin a l’Assemblea Nacional i a les Assemblees de Gestió. Aquest òrgan, es reuneix com a màxim cada dos mesos.

LA PERMANENT NACIONAL

Reunida amb una periodicitat quinzenal, la Permanent Nacional és l’encarregada de portar el dia a dia de la organització. Durant la realització de la mateixa, es programa i es fa el seguiment de més curt termini del desenvolupament de l’entitat.

ÀREES DE TREBALL

A l’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya, dividim les tasques que portem a terme i les nostres reivindicacions en àrees de treball. Cada una d’elles té una Coordinadora d’Àrea i cada persona que així ho desitgi pot participar en la realització de les activitats que s’hi estigui realitzant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>